Nieuws
Photo
Ribbon
Ribbon
New!
Tacks
Lights

Administratieve Dienstverlening

Het voeren van een gedegen administratie is voor een ondernemer, mede door de huidige (fiscale-) wet- en regelgeving, een flinke klus. De ondernemer wil graag doen wat hij het beste kan, namelijk ondernemen.

PESJA A & A kan voor u uw kostbare tijd vrijmaken door deze administratieve- en fiscale taken geheel of gedeeltelijk over te nemen tegen een vast maandtarief. U bent dan verzekerd van een betrouwbaar en goed advies op die momenten dat dit nodig is.

Wilt u of uw partner / vennoot zelf de financiële administratie voeren, dan bieden wij tevens de mogelijkheid om via E-Accounting uw boekhouding op orde te houden. Een veilig gevoel hierbij is dat wij daar waar u dit nodig acht u kunnen begeleiden en/of bijsturen.

PESJA A & A richt zich hierbij vooral op zelfstandigen zonder personeel (ZZP-ers) Middenstanders en andere kleine ondernemingen. Zaken als de dagelijkse administratie, tussentijdse rapportages, jaarrekeningen zijn voor ons gangbare werkzaamheden, maar vanzelfsprekend behoren ook alle soorten aangiften zoals Inkomstenbelasting, Loonbelasting en Omzetbelasting tot het dienstenpakket.

E-Accounting

U wilt als ondernemer/bedrijf uw tijd en middelen zo efficient mogelijk gebruiken. Focus op de kernactiviteit(en) is voor u dan ook een belangrijk uitgangspunt voor uw bedrijfsvoering. Belangrijke randvoorwaarden voor een goede bedrijfsvoering zijn essentiële ondersteunende processen zoals een correcte en een up-to-date financiële administratie.

Het opzetten/inrichten en operationeel houden van een dergelijke geautomatiseerde financiële administratie legt beslag op kostbare tijd en middelen.
E-Accounting biedt een bedrijfsmodel aan dat u maximale efficiency en flexibiliteit geeft zonder concessies te doen op het gebied van betrouwbaarheid, continuïteit en kwaliteit.
Daarnaast zult u aanzienlijke kostenbesparingen realiseren.

De basis van onze dienstverlening wordt gevormd door het aanbieden van (financiële)-software applicaties op Remote Server basis. Dit betekent dat u in plaats van software koopt, u zich hierop abonneert. De software komt beschikbaar via een internetverbinding, dus u kunt -mits u beschikt over een pc en een internetaansluiting- overal en altijd toegang hebben tot uw administratie.
Naast het feit dat u geen investeringen hoeft te doen in software zijn er nog een aantal andere voordelen:

 • Keuze uit producten van Excel Boekhouden en Unit4.
 • Vaste kosten per maand, geen grote investeringen.
 • Altijd en overal toegang tot uw up-to-date bedrijfsgegevens.
 • Snelle en vakkundige implementatie.
 • Professionele ondersteuning.
 • Geen technische kennis nodig voor het beheer van de applicatie.
 • Expertise on-demand.
 • Fysieke en/of elektronische opslag van uw administratie
 • Toegang tot uw eigen financiële administratie vanaf 5,00 per maand.

Automatisering

Heeft uw bedrijf de automatisering goed op orde maar heeft u niet de beschikbare tijd en kennis om de systemen en het netwerk up-to-date te houden? Of misschien wilt u uw automatiseringsomgeving opnieuw inrichten? Wellicht bent u net gestart met uw bedrijf, maar ziet u door de automatiseringsbomen het bos niet meer. Dan is het tijd om de specialisten van PESJA A & A in te schakelen.

Wij richten ons voornamelijk op het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) waar wij u kunnen ondersteunen in de hiernavolgende werkzaamheden:

 • Installatie van Hard- en Software
 • Controle van uw server (s)
 • Updaten van uw besturingssysteem en applicatiesoftware
 • Oplossen van problemen van gebruikers
 • Advisering omtrent front- en backoffice automatisering

PESJA A & A is specialist op het gebied van Remote Desktop Omgevingen, waarbij u als gebruiker de mogelijkheid heeft om op elke locatie bij uw essentiele programma's en gegevens te komen.
Kortom, als u denkt aan automatisering, denkt u aan PESJA A & A!

Hulp op afstand met UltraViewer

Doet uw server, werkstation of laptop niet wat u wilt? Loopt u vast met een programma? Wij kunnen u een helpende hand bieden.
Met behulp van het programma UltraViewer kunnen wij op het scherm van uw computer mee te kijken en eventueel overnemen. Dit programma is volledig veilig en nadat uw computer probleem is opgelost verbreken wij direct de verbinding.

Nadat u met ons een afspraak gemaakt heeft, start u op de afgesproken tijd UltraViewer door op de onderstaande link te klikken (kies voor wanneer u daar naar gevraagd wordt). Vervolgens geeft u aan ons de gegevens door die verschijnen achter en . Wij kunnen dan op uw computer inloggen en helpen u verder.

E-Groupware oplossingen

Groupware is een software oplossing die gericht is op slimme communicatie door middel van computers, smartphones en tablets. Zeker voor de ZZP-er is het belangrijk dat hij altijd en overal bereikbaar is voor zijn klanten via de mail, dat hij op zijn smartphone en via Microsoft Outlook kan plannen in zijn agenda en dat al zijn notities en contactpersonen op orde zijn.

Wij gebruiken hiervoor software van Kerio. Met Kerio Connect kunt u niet alleen alle gebruikers met elkaar verbinden via Outlook, maar ook via elke smartphone en tablet.

Zo sturen de service monteurs bij een van onze klanten een foto, van een defect onderdeel, naar het centrale mailadres zodat de officemanager dit onderdeel direct klaar legt of bestelt.

Met Kerio Connect beheert u centraal uw agenda, contactpersonen, notities en takenlijst. En alles is direct gesynchroniseerd met uw smartphone en tablet.

Anyhost Webservices is hosted provider van Kerio Connect en biedt al e-groupware oplossingen vanaf 3,50 per maand per mailbox. (inclusief gedeelde agenda, contactpersonen, taken etc.)

 
PESJA A & A

Venneperweg 1173
2144 KG Beinsdorp (Haarlemmermeer)